Zumba

ZUMBA

QUÈ ÉS LA ZUMBA?

La Zumba és una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, al ritme de la música llatina i… que no pari la festa! A través dels ritmes llatins, i amb passos de diferents estils de ball, la Zumba permet realitzar un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis. Així, aprens a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggeaton, la samba, etc. i altres estils de moda adaptats a la sessió.

BENEFICIS:
  • És apta per a tots els nivells.
  • És ideal per cremar calories i millorar el sistema cardiovascular.
  • Genera moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria i diversió i contribueixen a millorar l’estat d’ànim.

Horari

Dilluns a Divendres 07 – 22.30 hs.

Dissabte09 – 15 hs.

DiumengeTANCAT

POTSER T'INTERESSA... 

AERÒBIC

Les sessions d'aeròbic destaquen per ser molt estimulants i treballen la coordinació i la memòria, el que implica un doble entrenament cardiovascular i mental.

STEPS

Sessió dirigida amb coreografies que es realitzen sobre un step al ritme de la música. Sens dubte és ideal per entrenar la musculatura de cames, glutis i maluc.

BCOMBAT

Programa d’exercicis cardiovasculars basats en moviments de diferents arts marcials com el taekwondo, el karate, la capoeira, el muay thai, el tai-txi, la boxa, entre altres.

PROVA UNA CLASSE