CONEIXES ELS BENEFICIS D'UNA MÀQUINA DE REM?

 

 

Importancia de hacer remo en el gym

 

 

ENTRENAMENT INTEGRAL

La màquina de rem és l'única de gimnàs que et brinda un entrenament de cos complet. A diferència de molts altres exercicis, el rem requereix que la part superior i inferior de el cos treballin en harmonia a l'realitzar una seqüència completa. S'utilitza una àmplia varietat de músculs en el rem, el que significa que obtindràs el màxim benefici possible en una sola màquina.

 

ENTRENAMENT DE CARDIO I FORÇA

Les màquina de rem, proporciona beneficis tant al teu sistema cardiovascular com muscular. Les màquines de rem beneficien a tots els grups musculars, mantenint-te fort i ben equilibrat. Remar regularment enfortirà els músculs de les espatlles, els braços i l'esquena, així com els glutis i els isquiotibials. A més, accelera el cor, brindant-te tots els beneficis d'una millor circulació sanguínia.

 

LLIURE D'IMPACTE

El rem és un exercici de baix impacte i sense càrrega de pes. El moviment suau d'una remada produeix pràcticament cap impacte en les articulacions, disminuint la probabilitat de lesions. Per tant, remar, pot beneficiar a un rang ampli de persones que per exemple estiguin immersos en un procés de recuperació o rehabilitació. És molt adequat per a usuaris amb problemes de genolls o malucs. També és fantàstic per a les persones grans que volen gaudir d'un entrenament sense risc.

 

AUGMENTA LA RESISTÈNCIA

Les màquines de rem són una excel·lent opció per a l'entrenament de resistència. El rem estimula i enforteix el cor i els pulmons, ajudant-te en el teu procés de condicionament físic. Remant, realitzaràs exercicis aeròbics i anaeròbics.

 

PRINCIPALS GRUPS MUSCULARS

Les màquines de rem beneficien a tots els grups musculars, mantenint-te fort i ben equilibrat. Remar regularment enfortirà els músculs de les espatlles, els braços i l'esquena, així com els glutis i els isquiotibials. També millorarà la força i el to dels músculs centrals.

 

PÈRDUA DE PES

A causa de que tot el teu cos ha de treballar durant el rem, és un excel·lent exercici per assolir un pes saludable. Remar crema entre 600 i 1,000 calories per hora, el que el converteix en un exercici molt efectiu per perdre pes.