Gac

GAC

QUÈ ÉS EL GAC?

La classe de Gac és una classe col·lectiva de tonificació específica per treballar glutis, abdomen i cames. A les sessions de Gac es treballen aquests grups musculars de forma aïllada durant 25-30 minuts per augmentar la seva eficàcia. El monitor o monitora que dirigeix les classes utilitza música com a mètode de suport i motivació perquè les classes siguin més dinàmiques i entretingudes.

BENEFICIS:
  • Enfortiment i tonificació de glutis, cames i zona abdominal.
  • Definició dels músculs, aconseguint una figura estèticament més bonica.
  • Correcció de problemes posturals i d’esquena.
  • Augment de força al tren inferior: glutis, abductors, adductors, quàdriceps, isquiotibials i bessons.
  • Exercicis focalitzats que permeten millorar notablement la força en glutis, abductors, quàdriceps, isquiosurals (isquiotibials i bíceps femoral) i bessons.

Horari

Dilluns a Divendres 07 – 22.30 hs.

Dissabte09 – 15 hs.

DiumengeTANCAT

POTSER T'INTERESSA... 

IOGA

A Bfit Figueres volem apropar els beneficis d'aquesta pràctica a tothom, perquè qualsevol persona pot gaudir del ioga, sigui quin sigui el seu nivell, edat o modalitat preferida.

PILATES

Exercici físic, mental i energètic d'alta intensitat. Treballa la musculatura profunda i aconsegueix una postura correcta i un modelatge corporal.

BFUNCIONAL

Permet treballar la musculatura de manera integral. Si t'interessa la hipertròfia, aquesta és la classe que busques! T'ajudarà a aconseguir bons resultats.

PROVA UNA CLASSE