Zumba

ZUMBA

QUÈ ÉS LA ZUMBA?

La Zumba és una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, al ritme de la música llatina i… que no pari la festa! A través dels ritmes llatins, i amb passos de diferents estils de ball, la Zumba permet realitzar un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis. Així, aprens a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggaeton, la samba, etc. i altres estils de moda adaptats a la sessió.

BENEFICIS:
  • És apta per a tots els nivells.
  • És ideal per cremar calories i millorar el sistema cardiovascular.
  • Genera moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria i diversió i contribueixen a millorar l’estat d’ànim.

Horari

Dilluns a Divendres 07 – 22.30 hs.

Dissabte09 – 15 hs.

DiumengeTANCAT

POTSER T'INTERESSA... 

STRETCHING

El Stretching és un entrenament que es basa en exercicis d’estiraments musculars per tal de millorar les postures i eliminar les rigideses del nostre cos.

HIIT

El HIIT és un entrenament intervàl·lic d'alta intensitat que permet entrenar la força muscular i la resistència cardiovascular. Millora la resistència i afavoreix la pèrdua de greix.

CORE

El Core treballa la musculatura central del nostre cos. Ajuda a millorar la postura corporal i l'equilibri i treballa la musculatura dèbil i oblidada del nostre cos.

PROVA UNA CLASSE