5 MANERES DE TRENCAR EL ESTANCAMENT A LA PÈRDUA DE PES

 

 

 

 

Ets complint escrupolosament el teu pla d'exercici per perdre pes, però els resultats han disminuït fins gairebé aturar-se. Això és molt comú. També és molt frustrant. No obstant això, hi ha estratègies per sortir de l'estancament que et poden ajudar.

Canvia la teva rutina.

Diguem que t'ha anat bé usant l'el·líptica o la bicicleta algunes vegades a la setmana. Això és genial! No obstant això, el que passa és que el cos s'ajusta a aquesta activitat particular i a aquest nivell d'esforç. Per tant, acabes per no haver de esforçar tant com ho feies quan vas començar. El resultat? Estancament en la pèrdua de pes. Reinicia el teu pla d'exercici amb un canvi en el que fas al gimnàs. Planeja fer servir alguna màquina, fer entrenament de força o afegir carreres curtes al teu combinació a la cinta de córrer. Si fas que el teu cos dubti, estaràs trencant l'estancament en poc temps.

 

Beu més aigua.

Sona gairebé massa fàcil, però això pot ser just el que necessites. Estudis han descobert que prendre aigua abans dels àpats brinda un benefici important a la pèrdua de pes. Això no és només perquè pots arribar a menjar menys, tot i que normalment passa, sinó perquè l'aigua ajuda a estimular el metabolisme. El teu sistema és més eficient a l'fer exercicis i cremar calories. ¿Un altre avantatge gran? Beure més aigua ajuda a que el teu cos deixi de retenir-la, rar, no ?, pel que tendeixes a perdre pes líquid.

 

Menja abans de fer exercici.

Si els teus plans d'exercici per perdre pes impliquen fer exercici amb l'estómac buit, pot ser que sigui moment de canviar aquesta estratègia. Potser el teu cos no tingui prou combustible per mantenir la motivació i l'energia. Comença a trencar l'estancament preparant algunes àpats lleugers com un plàtan, un entrepà ... previs a l'exercici. Potser descobreixis que el teu rendiment dóna un gran salt i que l'estancament va passar a la història.

 

Descansa prou.

Si no incorpores dies de recuperació en els teus plans d'exercici, és possible que el teu cos s'estressi. Quan això passa, el progrés pot arribar a aturar-se. Encara que soni estrany que el teu cos necessita més descans, no més exercicis, donar-li una pausa a el cos pot ser just el que necessites per sortir de l'estancament en la pèrdua de pes. Intenta descansar almenys un dia a la setmana. També, dorm bé.

 

Allibera l'estrès quan puguis.

El que passa a l'oficina no es queda a l'oficina. Amb certesa, l'exercici pot baixar els nivells d'estrès, però si et aclapara el cansament, pot ser que entris en estancament. Intenta afegir altres activitats relaxants i alegres en la teva vida diària. Això pot reduir el nivell de cortisol, que és l'hormona relacionada amb l'estrès i l'augment de pes.

 

Puja de nivell

Si trobes diferents maneres de trencar l'estancament, podràs determinar quin funciona millor per a tu. Recorda que la majoria de les fases d'estancament en la pèrdua de pes són temporals i que pots trencar-amb una mica d'esforç i paciència.