EN FORMA PER NADAL

 

 

En forma en 15 minutos en Navidad: entrenamiento de brazos en casa

 

 

En Bfit volem que et posis en forma, també en nadal, per això us donarem alguns consells per passar un nadal en gran i no tornar amb quilograms de més.

Acaba de començar desembre i com se sol dir, és millor prevenir que curar. En breu començarem amb els sopars d'empresa, dinars d'amics, els torrons etc ... ¡Imprimeix aquest llistat de consells i enganxa'l a la nevera per tenir-ho sempre present!

 

  • Tot el que ens llevem abans, són quilograms que no sumem

Estem a 1 mes perquè comencin les dates importants i és per això que et recomanem fer un petit esforç amb la dieta i l'entrenament ja que si aconsegueixes baixar 1Kg abans de començar amb els esdeveniments ja començarem amb "dèficit".

 

  • No deixis d'entrenar en vacances

És un tòpic però és la realitat. Un dia té 24 hores així que una hora d'entrenament només et va a "treure" el 4% del teu temps. És molt important seguir amb la nostra rutina d'entrenament ja que si l'abandonem correm el risc d'entrar en una mala dinàmica per molt temps.

 

  • Menja el que necessitis

És molt comú en aquestes dates menjar fins a semblar una pilota, cosa que no fa falta. Hem de tenir un control del que mengem i dir prou! quan estiguem tips, tot i que seguim veient menjar a taula.

 

  • "Compensa" els dies que vagis a tenir un gran esdeveniment.

Quan siguis conscient que tens un dinar o un sopar que se't va a anar de les mans és fonamental que entrenem amb intensitat perquè no hi hagi una descompensació en les calories.

Si per exemple sabem que tindrem un dinar amb una llarga sobretaula, seria idoni sortir a córrer uns quilòmetres al matí amb l'objectiu de crear una despesa calòrica elevat.

 

  • Entrena en grup

El nadal són unes dates per passar amb família i amb éssers estimats, llavors, Per què no sortir a entrenar amb ells? Pot ser molt divertit proposar entrenaments o activitats en grup que us obliguin a moure-us i mantenir-vos en forma.

 

  • Regala't uns capricis i desitjos

És molt important gaudir durant el Nadal i no estar tot el dia preocupat de si guanyaré quilograms o si em va a entrar els pantalons.

Nosaltres et proposem que et regalis desitjos com pot ser un dolç, la copeta de cava o un bon aperitiu amb els amics. A la fin la vida aquesta per gaudir-la i només la vivim una vegada, però tingues en compte sempre els consells anteriors per no llençar a les escombraries tota la feina feta durant l'any.

 

Espero que aquest article t'ajudi a gaudir del nadal que ens esperen per davant sense que suposi un gran esforç el mantenir-te saludable.