BODY PUMP

El Body Pump és un programa d’entrenament físic que combina les activitats pròpies de l’aeròbic amb treball muscular mitjançant la realització d’exercicis d’aixecament de peses.

L’objectiu d’aquesta pràctica és d’una banda augmentar la massa muscular i, de l’altra, cremar una gran quantitat de calories que redunden en una pèrdua del volum de greix corporal.

Per aconseguir-ho, es realitzen durant una classe un nombre determinat de repeticions en els que sobretot es treballen la força i es tonifiquen i defineixen els músculs. Aquestes sèries es realitzen sempre seguint un ordre per garantir que es treballen els principals grups musculars.

Beneficis del Body Pump

A causa del treball aeròbic que comporta, el Body Pump repercuteix de forma positiva en la crema de calories i del greix acumulat en el cos. A més, es tonifiquen els músculs de tot l’organisme, ja que es treballa amb els principals grups musculars, es reforcen les articulacions i es millora la resistència física.

  • Pèrdua de pes

En una sessió d’1 hora es crema entre 500 i 600 calories, tenint en compte que el múscul per mantenir-se ben desenvolupat requereix un gran consum de calories diàries, permetent així mantenir el pes ideal.

  • Tonificació muscular

El gran nombre de repeticions i treball sobre els diferents músculs del cos ajudaran a aconseguir un augment considerable i tonificació del mateix, aquest és un dels beneficis del Body Pump que més busquen els practicants a aquesta disciplina.

  • Sistema ossi i articulacions

El exercitar constantment ajuda a mantenir una densitat òssia apropiada i enfortir les articulacions, una cosa molt important per a la nostra salut i envelliment.

  • Sistema cardiovascular

A causa de l’exigència de la rutina d’aerobics es manté un flux vas explicar de sang per tot el cos, enfortint el sistema cardiovascular.

  • Emocional

Ja que aquesta és una classe que es realitza en grup permet la relació amb altres participants fomentant així la competència sana entre ells mentre observen els seus avanços, a més de distreure’t de la rutina diària.

Aquesta interessant i divertida forma de fer exercici es realitza a nivell mundial en més de 88 països, es pot practicar en un recinte tancat o obert i per al gaudi de joves o adults d’ambdós sexes, Bfit Figueres et convida a que t’uneixis a una d’aquestes classes i comproves els beneficis del body pump per tu mateix, segur que t’enganxarà.