Entrenament HIIT

Per definició, l'entrenament HIIT és tot aquell entrenament en el qual es realitzin breus períodes d'alta intensitat muscular alternats amb períodes de recuperació.

Actualment, es considera un dels millors mètodes per a la crema de greixos, a més de que segons el tipus d'exercicis que realitzem millorarem més la nostra força o la nostra resistència, entre altres beneficis, com la millora de la força explosiva, millora de la capacitat pulmonar, tonificació muscular i fins i tot hipertròfia. Juntament amb tots els beneficis, amb l'entrenament HIIT també tenim diferents avantatges importants de considerar; no necessites molt d´espai, material ni temps. Un entrenament HIIT ben fet es pot realitzar en un màxim de mitja hora, per tant no hi ha excuses.

Un exemple d'entrenament HIIT seria el tabata, mètode en el qual es realitza l´exercici durant 20 segons i es descansen 10,fins a arribar als 4 minuts. En general, els exercicis que es realitzen en aquest entrenament són exercicis funcionals, que són exercicis amb un moviment transferible al dia a dia, exercicis en els quals a més s'involucra la musculatura, diferents articulacions, donant com a resultat exercicis que acceleren les teves pulsacions i respiracions.

L'entrenament HIIT,un mètode molt efectiu per a treballar equilibradament les qualitats físiques bàsiques i posar a prova les teves capacitats d'una manera divertida.