ERRORS QUE COMETEN ELLS Y ELLES

És fàcil fer exercici de forma equivocada, gènere al marge. No obstant això, els entrenadors han detectat que hi ha un parell d'errors que són clarament específcs per elles i ells.

El 2015 es va fer un estudi dels hàbits esportius a Espanya, el resultat va ser que el 16% dels homes i el 19% de les dones majors de 15 anys del nostre país es trobaven inscrits en un gimnàs, tot i que és cert que cal saber quants d'aquests simplement abonen la quota i quals realment realitzen exercici físic.

Molta de la gent que fa exercici, comet diversos errors, com podrien ser: repetir sempre les mateixes rutines, no apujar la intensitat progressivamente, no escalfar, la hidratació, treballar amb excessiva càrrega, entre d'altres.

En general, aquests errors es cometen de forma molt similar entre ambdós sexes. En aquest cas, tant homes com dones, cometen els mateixos errors. No obstant això, hi ha algunes equivocacions que si podríem dir que es decanten més per un sexe que per l'altre.

un exemple clar se li atribueix al fet que les dones prefereixen fer només cardio (exercici aeròbic) mentre que els homes se centren molt més en el treball amb peses. Els dos exemples estan equivocades, a causa que, centrar una sessió d'entrenaments a la feina d'una sola capacitat és un error, ja que es trigarà molt més a veure els resultats desitjats.

Pel que fa a les dones, el problema és que deixen de banda la fonamentació del nostre cos (els músculs) pel que si l'objectiu és perdre pes, excel·lent, ho aconseguirem, però amb el problema que el cos quedarà flàccid i, així mateix, pel que fa a la salut, podrien patir problemes per falta de massa muscular.

Per l'altre extrem, tampoc és una opció recomanable, ja que la falta d'exercici aeròbic evitarà l'augment de resistència cardiovascular i encara cimentemos bé el nostre cos, el sistema intern del nostre cos no serà l'adequat, o sigui que seguirem deixant el cos a medioconstruir .

La gran resposta a aquesta incògnita, segueix sent un combinació exe

rcicis que desenvolupin aquestes les capacitats, a més d'incloure la

flexibilitat i la velocitat entre altres per així formar un estructura sòlida i funcional.