QUAN ÉS MILLOR FER EXERCICI, ¿AL MATÍ O LA TARDA?

 

 

 

 

Tant si portes temps fent esport com si estàs començant ara, segur que t'ha assaltat un dubte: quan és millor fer exercici, ¿al matí oa la tarda? Cada persona és un món i aquest és un dels punts principals que has de tenir en compte per saps quan és millor fer exercici. Hi ha persones a les que no els costa matinar mentre que altres ...

 

És millor fer exercici al matí?

Des del punt de vista metabòlic i fisiològic, com per tenir un control de l'pes, és recomanable fer exercici físic allunyat de les hores de la menjars. El millor moment en aquest sentit és a primera hora del matí ".

A més, fer exercici al matí també ajuda a establir una rutina, a més de ser consistents per fer exercici amb regularitat. Això es deu al fet que els compromisos i les obligacions solen arribar a la tarda. Quan fas esport al matí, no sols posar tantes excuses. També ajudes a augmentar el metabolisme de el cos, encarregat de cremar les calories que ingerim al llarg del dia. Fent exercici al matí també contribuïm a augmentar les endorfines i vam aconseguir sentir-nos millor. Estem amb major vitalitat i molt més animats.

No obstant això, de l'altra banda, els exercicis matutins a baixes temperatures corporals són un punt negatiu, ja que a el cos li costa més adaptar-se i, a més, augmenta el risc de lesions i redueix l'eficiència de la feina realitzada.

 

¿Millor l'exercici a la nit?

El que és dolent en algunes ocasions és bo en altres. A la tarda la temperatura corporal i els nivells d'hormones es troben en el punt màxim. Això vol dir que físicament, el nostre cos està en el seu millor moment per fer esport. Per tant, podem exigir més al nostre cos, obtenint millors resultats tant en resistència com a massa muscular.

A més, a la tarda també tenir un menor risc de lesions. El cos respon d'una forma més eficaç a l'trobar-actiu durant diverses hores. No obstant això, no és recomanable fer esport a partir de les 21h O 22h. L'exercici físic ens activa mental i físicament, de manera que segurament afectés a la nostra conciliació de la son. Tot i això, hi ha persones que prefereixen l'exercici a la nit perquè asseguren que així se'n van a dormir més descansats.