5 CONSELLS PER FER ABDOMINALS

 

 

  • FREQÜÈNCIA D'ENTRENAMENT I DESCANS ADEQUATS

És suficient treballar l'abdomen 3 o 4 vegades per setmana i 10 minuts de manera intensa. En els resultats té més importància la qualitat del treball que el realitzar molts abdominals. Després de realitzar un treball intens el múscul de l'abdomen necessita una recuperació d'almenys 48 hores abans de sotmetre'l a una altra sessió intensa.

 

  • TREBALLA TAMBÉ LA MUSCULATURA LUMBAR

Compensar musculatura agonista i antagonista, a més aconseguiràs millorar l'estètica. Això sí la proporció serà de 3: 1, un exercicis de lumbar per cada 3 exercicis d'abdomen.

 

  • DONAR IMPORTÀNCIA A L'ALIMENTACIÓ

Per aconseguir un abdomen ben marcat i definit resulta fonamental una alimentació adequada.  A part hi ha la genètica de cada un, que facilita en major o menor mesura l'aconseguir un abdomen marcat.

 

  • COMPLEMENTAR AMB TREBALL CARDIOVASCULAR D'INTENSITAT MITJANA-ALTA

Si vols eliminar el greix localitzat a la zona mitjana del cos perquè surtin a la llum els abdominals amagats sota del greix subcutani has de fer exercicis com la carrera, la bicicleta, el rem, l'el·líptica, el climber ... almenys 3 dies per setmana durant mínim 35 minuts.

 

  • VARIAR EN EL TIPUS DE TREBALL I VENTALL D'EXERCICIS

Utilitza exercicis d'abdominals en isomètric (planxa frontal) i en dinàmic amb diferents velocitats en la contracció. Realitza diferents exercicis per buscar tots els angles de treball (recte, inferiors, oblics, transversos de l'abdomen) i evita utilitzar sempre la mateixa rutina d'exercicis que limiten la millora.