FORMES FÀCILS DE PERDRE GREIX

 

 

 

  • ESMORZAR AL MATÍ

Aquelles persones que no esmorzen al matí són més propenses a ser obesos. La primera de les menjars, ha de ser la més contundent. En un estudi publicat per l'American Journal of Epidemology, els voluntaris van centralitzar en el seu esmorzar entre un 22 a un 55% del total de calories diàries i van guanyar només 770 grams de mitjana durant 4 anys. Mentre que aquells que només desitanaron un 11% del total de calories diàries a l'esmorzar van guanyar gairebé 1,5kg.

 

  • AIXECA'T

El fet de treballar assegut o de peu pot jugar un paper tan important com fer una rutina d'exercicis o no fer-la. Els investigadors de la Universitat de Missouri han descobert que la inactivitat durant 4 hores o més provoca un lleuger descens de l'enzim que controla el metabolisme dels greixos i el colesterol. Per mantenir l'enzim activa i augmentar la crema de greixos, s'ha de trencar amb els períodes llargs d'inactivitat, per exemple, aixecant quan parlis per telèfon.

 

  • MENJAR MÉS PROTEÏNES

El teu cos necessita proteïnes per mantenir la massa muscular magra. Uns investigadors van sostenir que l'actual ingesta recomanada de proteïnes (0,36 grams per kg de pes corporal), és lamentablement inadequada per a qualsevol persona que realitzi entrenament de resistència i es recomana a les dones ingerir entre 0,54 grams i 1 gram de proteïnes per cada kg de pes corporal.

És recomanable afegir una porció de 85 grams de carn magra i 2 cullerades de nous o 227 grams de de iogurt baix en greix en els teus esmorzars i berenars. La investigació demostra que les proteïnes poden augmentar fins a un 35% la crema de calories després de dinar.

 

  • NO FER DIETES RESTRICTIVES

No es tracta de menjar menys, sinó de menjar més, més aliments rics en nutrients per a mantenir-ple tot el dia. Si l'escassetat d'aliments (referint-nos a una dieta restrictiva) contínua, començaràs a cremar teixit muscular. El teu metabolisme s'alentirà encara més i el greix guanyarà més territori.

 

  • ANAR AL LLIT AVIAT

Uns investigadors finlandesos van estudiar a grups de bessons totalment idèntics i van concloure que en cada grup de bessons, el bessó que dormia menys i estava sota més estrès tenia més greix visceral.

 

  • LLUITES CONTRA EL GREIX AMB FIBRA

Les investigacions demostren que amb una mica de fibra pots cremar fins a un 30% més el greix. Els estudis mostren que aquelles persones que mengen més fibra guanyen menys pes amb el temps. Es recomana ingerir uns 25 grams de fibra al dia.

 

  • ESTAR HIDRATAT

La hidratació és crucial per perdre pes. Totes les reaccions químiques del teu cos, incloent el metabolisme, depenen de l'aigua. Si estàs deshidratat, és possible que cremis fins a un 2% menys de calories, d'acord amb investigadors de la Universitat de Utah. Cal beure alemnos entre 1,5l i 2l d'aigua al dia.