ENTRENADOR PERSONAL BFIT FIGUERES

 

                                   ENTRENADOR PERSONAL

 

Un entrenador personal treballarà de manera individual amb l’usuari, acompanyant-li en les sessions d’exercici, això provoca que es creï una major afinitat que donarà lloc a una major motivació i confiança de l’usuari per a aconseguir els seus objectius més ràpidament que per si sols i sobretot amb seguretat i evitant lesions.

Tenir un entrenador personal està molt recomanat per a aquells usuaris que tenen poques nocions de les rutines o entrenaments. Però també per a aquelles persones expertes per a augmentar un nivell més el seu estat de forma, de rendiment, per a aquells que tenen una lesió i o els que s’han de recuperar una vegada sortit de la lesió.

¿Què demanden els clients d’un Entrenador Personal?

Actualment hi ha una gran varietat de clients que demanen un entrenador personal, i les seves principals demandes són millora de la condició física, pèrdua de pes, augment de força resistència o velocitat.

¿Quins beneficis aporta un Entrenador Personal?

  • L’entrenador pot dissenyar exercicis més adequats per al seu client en funció dels seus objectius, la seva condició física…
  • L’entrenador evitarà que hi hagi riscos de lesions en els moviments, en poder indicar-te la manera correcta com s’executa un exercici.
  • Obtenció ràpida de resultats
  • Major motivació personal, a causa del tracte exclusiu amb el client.
  • Millor assimilació dels exercicis, per les indicacions de quan s’ha de descansar.
  • Ajuda en la superació personal i disciplina.